Käsitöitä muiden auttamiseksi

Tässä on Marketta. Marketta lähti mukaan Marttojen vapaaehtoistoimintaan jäädessään eläkkeelle, sillä hän on aina pitänyt käsitöistä ja Martoissa yhdistyy hänen mielestään hienolla tavalla mahdollisuus auttaa muita sekä oppia ja opettaa uusia taitoja.

Helsingin Oodi-kirjastossa järjestetyt käsitöiden opetustapahtumat ovat olleet todella suosittuja ja Marketta iloitsee, kuinka monenikäistä ja -taustaista väkeä tapahtumat ovat tavoittaneet ja saaneet innostumaan marttailusta.

Marketta osallistui hartiavoimin myös taannoiseen Marttojen vauvanpeittokampanjaan ja virkkasi kasapäin peittoja vietäväksi sairaaloihin. Kuvassa hän on juuri lahjoittanut tekemänsä peiton pienelle potilaalle. Koronapandemian alkaessa Marketta ompeli yli 100 kankaista kasvomaskia ja jakoi niitä palvelutalon vanhuksille.

Pian 25 vuotta kestäneen vapaaehtoisuransa aikana Marketta on ollut monessa mukana ja innostuu aina uusista projekteista!

Kiitos Marketta ja tuhannet muut vapaaehtoiset tärkeästä panoksestanne yhteisen hyvän eteen. Vapaaehtoisten työtä tarvitaan ja Martoissa vapaaehtoistoimintaa voi muokata oman näköisekseen, joten jokaiselle löytyy varmasti mielekästä tekemistä.

Marttoja on yli 40 000 ja mukaan mahtuu! Tule mukaan marttatoimintaan tekemään yhdessä hyvästä arjesta parempi maailma http://www.martat.fi/liity-marttoihin!

#SuomiVälittää #FinlandBryrSig

Vapaaehtoistarinoita

Lasten hyvinvoinnin puolesta

Lasten hyvinvoinnin puolesta

Tässä on Merja. Merja haluaa edistää lasten hyvinvointia ja vaikuttaa maailmaan. Siksi hän on ollut UNICEF-vapaaehtoisena jo huikeat 34 vuotta....

Lue lisää
Vertaistukea läheisen menetyksen jälkeen

Vertaistukea läheisen menetyksen jälkeen

Tässä on Johanna. Johanna lähti mukaan Surunauhan vapaaehtoistyöhön, koska hän on itse aikanaan oivaltanut vertaistuen valtavan merkityksen läheisen menetyksen jälkeen....

Lue lisää