Kylävaari tuo isovanhemman iloa maahanmuuttajalasten elämään

Tässä on Esko. Esko nauttii lasten kanssa puuhailusta ja toivoo tuovansa erityisesti maahanmuuttajalasten elämään isovanhemman iloa.

Esko on Mannerheimin lastensuojeluliiton MLL:n kylävaari, joka tapaa lapsia niin leikkipuistoissa kuin MLL:n perhekahviloissa. Esko paistaa lettuja, rakentaa köysiratoja, leikkii, pelaa, tarinoi tai vain istuskelee lasten seurana. Eläkeläisenä hän tekee vapaaehtoistyötä omien voimiensa ja aikataulujensa mukaan.

MLL:lla on yli tuhat kylämummia ja -vaaria tarjoamassa seuraa lapsille ja nuorille.  

Vapaaehtoisten muodostama verkko ei aina ole näkyvä, sillä se on solmittu aineettomasta välittämisestä ja inhimillisyydestä. Tämä verkko kannattelee kaikkein heikoimmassa asemassa olevia, mutta myös meitä muita – kukaan meistä ei halua elää maailmassa, josta voi pudota läpi.

Vapaaehtoisten työtä tarvitaan, jotta jokainen vanhempi saa mahdollisimman helposti tukea arkeensa ja jokainen lapsi huolenpitoa, huomiota ja hellyyttä elämän eväiksi.

Kiitos Eskolle ja muille 26 000:lle MLL:n vapaaehtoiselle! Jos haluat olla mukana rakentamassa parempaa elämää lapsille koronan jälkeen, lähde mukaan vapaaehtoiseksi!

mll.fi/tue-tyotamme/tule-vapaaehtoiseksi/

#SuomiVälittää #FinlandBryrSig

Esko-kylävaarin kuva: Tomi Nuotsalo

Vapaaehtoistarinoita

Lasten hyvinvoinnin puolesta

Lasten hyvinvoinnin puolesta

Tässä on Merja. Merja haluaa edistää lasten hyvinvointia ja vaikuttaa maailmaan. Siksi hän on ollut UNICEF-vapaaehtoisena jo huikeat 34 vuotta....

Lue lisää
Käsitöitä muiden auttamiseksi

Käsitöitä muiden auttamiseksi

Tässä on Marketta. Marketta lähti mukaan Marttojen vapaaehtoistoimintaan jäädessään eläkkeelle, sillä hän on aina pitänyt käsitöistä ja Martoissa yhdistyy hänen...

Lue lisää