Maahan muuttaneiden äitien kotoutumisen tukena

Tässä on Tiina. Hän haluaa tukea maahan muuttaneiden äitien kotoutumista ja kielen oppimista sekä tutustuttaa heidät suomalaiseen yhteiskuntaan ja kulttuuriin. 

Tiina toimii Mannerheimin lastensuojeluliiton Uudenmaan piirissä maahanmuuttajaäidin ystävänä. Tiina ja ystävä sekä hänen lapsensa tapaavat toisiaan esimerkiksi leikkipuistossa, kävelyllä, retkellä tai vaikka jommankumman kotona. 

Maahanmuuttajaäidin ystäviä on toiminnassa mukana satoja ympäri Suomen.

Vapaaehtoisten muodostama verkko ei aina ole näkyvä, sillä se on solmittu aineettomasta välittämisestä ja inhimillisyydestä. Tämä verkko kannattelee kaikkein heikoimmassaasemassa olevia mutta myös meitä muita – kukaan meistä ei haluaelää maailmassa, josta voi pudota läpi.

Vapaaehtoisten työtä tarvitaan, koska ystävän saaneet maahanmuuttajanaiset ovat saaneet toiminnasta tukea arkeensa ja he kokevat osallisuutensa uudessa kotimaassaan lisääntyneen.

Kiitos Tiinalle ja muille sadoille Mannerheimin lastensuojeluliiton Uudenmaan piirin vapaaehtoiselle. Lähde mukaan vapaaehtoiseksi!

#SuomiVälittää #FinlandBryrSig

Vapaaehtoistarinoita

Lasten hyvinvoinnin puolesta

Lasten hyvinvoinnin puolesta

Tässä on Merja. Merja haluaa edistää lasten hyvinvointia ja vaikuttaa maailmaan. Siksi hän on ollut UNICEF-vapaaehtoisena jo huikeat 34 vuotta....

Lue lisää
Käsitöitä muiden auttamiseksi

Käsitöitä muiden auttamiseksi

Tässä on Marketta. Marketta lähti mukaan Marttojen vapaaehtoistoimintaan jäädessään eläkkeelle, sillä hän on aina pitänyt käsitöistä ja Martoissa yhdistyy hänen...

Lue lisää