Mukavaa yhdessä tekemistä iäkkäille taloyhtiössä

Tässä on Reino. Reino haluaa vähentää Korsholmantien asukkaiden yksinäisyyttä toteuttamalla mukavaa yhdessä tekemistä taloyhtiössä. Hän on koronavuoden aikana järjestänyt säännöllisiä tapaamisia ulos.

Vapaaehtoisten muodostama verkko ei aina ole näkyvä, sillä se on solmittu aineettomasta välittämisestä ja inhimillisyydestä. Tämä verkko kannattelee kaikkein heikoimmassa asemassa olevia mutta myös meitä muita – kukaan meistä ei halua elää maailmassa, josta putoaa läpi.

Vapaaehtoisten työtä tarvitaan: Yli 400 000 iäkästä asuu yksin ja määrä kasvaa edelleen. Ilman vapaaehtoisia TaloTsemppareita monen päivät olisivat tylsiä ja tyhjiä. Kiitos Reinolle ja muille 150 TaloTsempparille, joista osa toimii viikoittain ja osa satunnaisesti!

Jos haluat olla rakentamassa parempia vanhuuspäiviä, ilmoittaudu Ikäinstituutin TaloTsemppari-valmennukseen. Lisätietoa

#SuomiVälittää #FinlandBryrSig #YhdessäKotikulmilla

Kuva: Outi Mustonen

Vapaaehtoistarinoita

Lasten hyvinvoinnin puolesta

Lasten hyvinvoinnin puolesta

Tässä on Merja. Merja haluaa edistää lasten hyvinvointia ja vaikuttaa maailmaan. Siksi hän on ollut UNICEF-vapaaehtoisena jo huikeat 34 vuotta....

Lue lisää
Käsitöitä muiden auttamiseksi

Käsitöitä muiden auttamiseksi

Tässä on Marketta. Marketta lähti mukaan Marttojen vapaaehtoistoimintaan jäädessään eläkkeelle, sillä hän on aina pitänyt käsitöistä ja Martoissa yhdistyy hänen...

Lue lisää