Tuusulan Siskot- ja Simot vapaaehtoinen Reetta Reijonen

Mummodiskoja, hemmottelupäiviä ja laulajaisia ikäihmisten iloksi

Tässä on Reetta. Reetan sydäntä lähellä ovat vanhusten yksinäisyyden vähentäminen ja heidän elämänarvonsa kunnioittaminen. Reetta on ollut mukana suunnittelemassa, järjestämässä ja osallistumassa Siskojen ja Simojen ikäihmisten iloksi järjestetyillä pop up -keikoilla. Reetalla on kokemusta hemmottelupäivistä, mummodiskoista, ulkoilupäivistä, joululaulajaisista ja leivontakeikalta. Parhaan kiitoksen työstä saa kuulemma paikan päällä, kun näkee, miten ikäihmiset viihtyvät.

Vapaaehtoisten muodostama verkko ei aina ole näkyvä, sillä se on solmittu aineettomasta välittämisestä ja inhimillisyydestä. Tämä verkko kannattelee kaikkein heikoimmassa asemassa olevia mutta myös meitä muita – kukaan meistä ei halua elää maailmassa, josta putoaa läpi.

Vapaaehtoisten työtä tarvitaan: yhteisömme toiminnan tarkoituksena on tukea ihmisten sosiaalista hyvinvointia ja jokainen meistä voi olla iloksi lähimmäisille yksinäisyyden vähentämiseksi. 

Kiitos Reetalle ja muille sadoille Siskojen ja Simojen vapaaehtoisille! Jos haluat olla mukana välittämässä lähimmäisistä yli sukupolvien, lähde mukaan vapaaehtoiseksi!

Siskojen ja Simojen keikkakalenteri

#SuomiVälittää #FinlandBryrSig

Vapaaehtoistarinoita

Lasten hyvinvoinnin puolesta

Lasten hyvinvoinnin puolesta

Tässä on Merja. Merja haluaa edistää lasten hyvinvointia ja vaikuttaa maailmaan. Siksi hän on ollut UNICEF-vapaaehtoisena jo huikeat 34 vuotta....

Lue lisää
Käsitöitä muiden auttamiseksi

Käsitöitä muiden auttamiseksi

Tässä on Marketta. Marketta lähti mukaan Marttojen vapaaehtoistoimintaan jäädessään eläkkeelle, sillä hän on aina pitänyt käsitöistä ja Martoissa yhdistyy hänen...

Lue lisää