Nauravia ihmisiä auringonlaskussa, sumea kuva

Suomi harrastaa

Koronarajoituksia purettaessa ja yhteiskunnan hiljalleen avautuessa kohti normaalitilannetta haasteena on, miten saadaan ihmiset jälleen aktivoitua ja miten päästään takaisin tasapainoiseen arkeen. Kampanjan tarkoituksena on lisätä turvallisuuden tunnetta pitkään tauolla olleita harrastuksia ja muita hyvinvointia lisääviä kodin ulkopuolella tapahtuvia aktiviteetteja kohtaan.

27.8–31.10.2021 toteutettava valtakunnallinen kampanja kannustaa ihmisiä liikkumiseen, harrastamiseen ja aktiivisuuteen eri elämänalueilla sekä palaamaan hyvinvointia tukevaan arkeen terveysturvallisuusohjeistukset ja suositukset huomioiden. Kampanja kokoaa yhteen tapahtumia ja alueellisia kampanjoita läpi Suomen.

Valtakunnallinen valtioneuvoston, alueiden, järjestöjen ja harrastusseurojen toteuttama kampanja on osa Valtioneuvoston kanslian koordinoimaa Suomi toimii -kokonaisuutta, joka tukee ihmisten ja yhteiskunnan toimintaa ja jaksamista kriisitilanteessa. Kampanjan organisoinnista vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja valtioneuvoston kanslia.
Lisätiedot: [email protected]

#SuomiHarrastaa#SuomiToimii#FinlandFixarDet

Uutisnostot

Viikon 36 harrastustapahtumat

Viikon 36 harrastustapahtumat

Suomi harrastaa syyskuussa aktiivisemmin kuin aikoihin! Syyskuun ensimmäisellä viikolla käynnistyi jo moni yhteistyökumppaneidemme kampanja, muun muassa laajasti näkyvyyttä saanut valtakunnallinen…

Lue lisää
#SuomiHarrastaa käynnistyy 27.8.

#SuomiHarrastaa käynnistyy 27.8.

Valtioneuvoston kanslia ja opetus- ja kulttuuriministeriö käynnistävät kampanjan, jonka tarkoituksena on kannustaa harrastamiseen, aktiivisuuteen, liikkumiseen ja yhdessä tekemiseen. Kampanja on…

Lue lisää

Tapahtumakalenteri

Suomi harrastaa monella eri paikkakunnalla! Alla olevasta tapahtumakalenteriin olemme listanneet ympäri Suomen tapahtuvia kampanjoita ja tapahtumia, jotka kannustavat harrastamiseen, katso mitä omalla paikkakunnallasi tapahtuu!

Suomi harrastaa -yhteistyökumppanit

#SuomiHarrastaa somessa