Nauravia ihmisiä auringonlaskussa, sumea kuva

Suomi harrastaa

Koronarajoituksia purettaessa ja yhteiskunnan hiljalleen avautuessa kohti normaalitilannetta haasteena oli, miten saadaan ihmiset jälleen aktivoitua ja miten päästään takaisin tasapainoiseen arkeen. Kampanjan tarkoituksena oli lisätä turvallisuuden tunnetta pitkään tauolla olleita harrastuksia ja muita hyvinvointia lisääviä kodin ulkopuolella tapahtuvia aktiviteetteja kohtaan.

27.8–31.10.2021 toteutettu valtakunnallinen kampanja kannusti ihmisiä liikkumiseen, harrastamiseen ja aktiivisuuteen eri elämänalueilla sekä palaamaan hyvinvointia tukevaan arkeen terveysturvallisuusohjeistukset ja suositukset huomioiden. Kampanja kokosi yhteen tapahtumia ja alueellisia kampanjoita läpi Suomen.

Valtakunnallinen valtioneuvoston, alueiden, järjestöjen ja harrastusseurojen toteuttama kampanja oli osa Valtioneuvoston kanslian koordinoimaa Suomi toimii -kokonaisuutta, joka tuki ihmisten ja yhteiskunnan toimintaa ja jaksamista kriisitilanteessa. Kampanjan organisoinnista vastasivat opetus- ja kulttuuriministeriö ja valtioneuvoston kanslia.

#SuomiHarrastaa#SuomiToimii#FinlandFixarDet

Uutisnostot

#SuomiHarrastaa käynnistyy 27.8.

#SuomiHarrastaa käynnistyy 27.8.

Valtioneuvoston kanslia ja opetus- ja kulttuuriministeriö käynnistävät kampanjan, jonka tarkoituksena on kannustaa harrastamiseen, aktiivisuuteen, liikkumiseen ja yhdessä tekemiseen. Kampanja on…

Lue lisää

Tapahtumakalenteri

Kampanja-aika on päättynyt 31.10.2021.

Kiitos tapahtumien järjestäjille sekä osallistujille!

Suomi harrastaa -yhteistyökumppanit

#SuomiHarrastaa somessa