Nauravia ihmisiä auringonlaskussa, sumea kuva

Suomi harrastaa

Koronarajoituksia purettaessa ja yhteiskunnan hiljalleen avautuessa kohti normaalitilannetta haasteena on, miten saadaan ihmiset jälleen aktivoitua ja miten päästään takaisin tasapainoiseen arkeen. Kampanjan tarkoituksena on lisätä turvallisuuden tunnetta pitkään tauolla olleita harrastuksia ja muita hyvinvointia lisääviä kodin ulkopuolella tapahtuvia aktiviteetteja kohtaan.

27.8–31.10.2021 toteutettava valtakunnallinen kampanja kannustaa ihmisiä liikkumiseen, harrastamiseen ja aktiivisuuteen eri elämänalueilla sekä palaamaan hyvinvointia tukevaan arkeen terveysturvallisuusohjeistukset ja suositukset huomioiden. Kampanja kokoaa yhteen tapahtumia ja alueellisia kampanjoita läpi Suomen.

Valtakunnallinen valtioneuvoston, alueiden, järjestöjen ja harrastusseurojen toteuttama kampanja on osa Valtioneuvoston kanslian koordinoimaa Suomi toimii -kokonaisuutta, joka tukee ihmisten ja yhteiskunnan toimintaa ja jaksamista kriisitilanteessa. Kampanjan organisoinnista vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja valtioneuvoston kanslia.
Lisätiedot: [email protected]

#SuomiHarrastaa#SuomiToimii#FinlandFixarDet

Uutisnostot

#SuomiHarrastaa käynnistyy 27.8.

#SuomiHarrastaa käynnistyy 27.8.

Valtioneuvoston kanslia ja opetus- ja kulttuuriministeriö käynnistävät kampanjan, jonka tarkoituksena on kannustaa harrastamiseen, aktiivisuuteen, liikkumiseen ja yhdessä tekemiseen. Kampanja on…

Lue lisää

Tapahtumakalenteri

Huom! Kampanja-aika on päättynyt 31.10.2021.

Kiitos tapahtumien järjestäjille sekä osallistujille!

Suomi harrastaa -yhteistyökumppanit

#SuomiHarrastaa somessa