Suomi toimii

Kom med!

Coronapandemin, som har pågått i över ett år, har haft en betydande inverkan på vår vardag och våra liv. Vi har varit tvungna att ändra våra vardagsrutiner, minska kontakten med andra människor och hitta nya sätt att arbeta. Var och en av oss har varit tvungen att anpassa sig till de nya förhållandena till följd av begränsningarna och undantagsförhållandena.

Finland fixar det är en kommunikationsinsats och ett samarbetsprojekt som samordnas av statsrådets kansli. Syftet är att stärka individernas kristålighet genom dialog, samarbete och kampanjer som främjar orken i vardagen.

På denna webbplats hittar du information om kommande kampanjer och evenemang. Vi stärker framtidstron tillsammans! Inlägg kan delas med hashtaggarna:

#FinlandFixarDet#tillsammans#yhdessä#SuomiToimii#FinlandForward#together

Så här fungerar Finland fixar det

Finland fixar det är en kommunikationsinsats och ett samarbetsprojekt som inleddes av statsrådets kansli. Syftet är att hjälpa individer och samhället att orka i kriser samt att stärka den mentala kriståligheten. Arbetet med Finland fixar det innefattar myndigheters, företags och organisationers kommunikationsinsatser, kampanjer och projekt. Kom med du också!

#FinlandAktiverarSig

Finland aktiverar sig

#FinlandBryrSig

Finland bryr sig

#VadHänderSen

#MitäSitku

#5trumfkor

#5trumfkor

Organisationernas arbete under coronakrisen

Organisationernas verksamhet under coronakrisen

Hur kan man delta i kampanjen Finland fixar det?

Läs mer

Tule mukaan

Information om coronaviruset

Läs mer

Tietoa koronaviruksesta

#FinlandFixarDet i sociala medier