Suomi toimii

Kom med!

Coronapandemin, som har pågått i över ett år, har haft en betydande inverkan på vår vardag och våra liv. Vi har varit tvungna att ändra våra vardagsrutiner, minska kontakten med andra människor och hitta nya sätt att arbeta. Var och en av oss har varit tvungen att anpassa sig till de nya förhållandena till följd av begränsningarna och undantagsförhållandena.

Finland fixar det är en kommunikationsinsats och ett samarbetsprojekt som samordnas av statsrådets kansli. Syftet är att stärka individernas kristålighet genom dialog, samarbete och kampanjer som främjar orken i vardagen.

På denna webbplats hittar du information om kommande kampanjer och evenemang. Vi stärker framtidstron tillsammans! Inlägg kan delas med hashtaggarna:

#FinlandFixarDet#tillsammans#yhdessä#SuomiToimii#FinlandForward#together

Så här fungerar Finland fixar det

Finland fixar det är en kommunikationsinsats och ett samarbetsprojekt som inleddes av statsrådets kansli. Syftet är att hjälpa individer och samhället att orka i kriser samt att stärka den mentala kriståligheten. Arbetet med Finland fixar det innefattar myndigheters, företags och organisationers kommunikationsinsatser, kampanjer och projekt. Kom med du också!

#VadHänderSen

#MitäSitku

#5trumfkor

#5trumfkor

Organisationernas arbete under coronakrisen

Organisationernas verksamhet under coronakrisen

Finland firar den Förstä Maj

Vappu

Tack för det gångna skolåret!

Tack för det gångna skolåret!

Hur kan man delta i kampanjen Finland fixar det?

Read more

Tule mukaan

Information om coronaviruset

Read more

Tietoa koronaviruksesta

#FinlandFixarDet i sociala medier