Turvallisena aikuisena nuorille

Tässä on Lauri. Lauri toimii vapaaehtoisena Walkers-toiminnassa Kajaanissa, sillä hän tahtoo antaa omaa aikaansa nuorille. Koronavuoden aikana Lauri on jalkautunut kohtaamaan nuoria kaupungille nuorisoalan ammattilaisten kanssa juuri sinne, missä nuoret aikaansa viettävät.

Koronavuosi on tehnyt näkyväksi sen, että kaikilla nuorilla ei ole arjessaan mahdollisuutta kohtaamisiin turvallisten aikuisten kanssa. Nuorilla on kuitenkin tarve tulla kohdatuksi, nähdyksi, kuulluksi ja arvostetuksi juuri sellaisena kuin he ovat, siis omana itsenään.

Laurin kaltaiset turvalliset aikuiset, oman nuoruutensa veteraanit, mahdollistavat tuhansien turvallisten kohtaamisten tapahtumisen vuosittain ympäri Suomen. Nuorisoalan ammattilaisten rinnalla nuoria kohtaavat koulutetut vapaaehtoiset aikuiset ovat Walkers-toiminnan keskiössä, ilman heitä toiminta ei olisi Walkers-toimintaa.

Valtakunnallisen Walkers-toiminnan taustayhteisönö on Aseman Lapset.

Kiitos Laurille ja kaikille muille upeille vapaaehtoisille kautta maan koronavuoden aikana tehdystä äärimmäisen merkityksellisestä ja tärkeästä työstä. Jos sinä tahdot olla aikuisena mukana mahdollistamassa turvallisia kohtaamisia nuorillemme, lähde mukaan Walkers-vapaaehtoiseksi.

www.walkers.fi                          

#SuomiVälittää #FinlandBryrSig

Vapaaehtoistarinoita

Lasten hyvinvoinnin puolesta

Lasten hyvinvoinnin puolesta

Tässä on Merja. Merja haluaa edistää lasten hyvinvointia ja vaikuttaa maailmaan. Siksi hän on ollut UNICEF-vapaaehtoisena jo huikeat 34 vuotta....

Lue lisää
Käsitöitä muiden auttamiseksi

Käsitöitä muiden auttamiseksi

Tässä on Marketta. Marketta lähti mukaan Marttojen vapaaehtoistoimintaan jäädessään eläkkeelle, sillä hän on aina pitänyt käsitöistä ja Martoissa yhdistyy hänen...

Lue lisää