Ulkoilukaverina ja kuuntelevana korvana – vapaaehtoinen saa hyvän mielen itsekin

Tässä on Niina. Niina etsi harrastusta, josta saisi hyvän mielen ja mistä tulisikaan parempi mieli, kuin muiden auttamisesta! Niina toimii MEREOlla vapaaehtoisena ulkoilukaverina ikäihmiselle ja Mieli ry:ssä tukihenkilönä n. 30-vuotiaalle naiselle, joka tarvitsi kuuntelijaa.

MEREO on saanut viime vuoden aikana toimintaan mukaan noin 70 uutta vapaaehtoista.

Vapaaehtoisten muodostama verkko ei aina ole näkyvä, sillä se on solmittu aineettomasta välittämisestä ja inhimillisyydestä. Tämä verkko kannattelee kaikkein heikoimmassa asemassa olevia, mutta myös meitä muita – kukaan meistä ei halua elää maailmassa, josta putoaa läpi.

Vapaaehtoisten työtä tarvitaan, jotta voimme tuoda asiakkaidemme arkeen uusia ystäviä, iloa ja piristystä. Kiitos Niinalle ja muille 146 vapaaehtoisellemme! Jos haluat olla mukana tuomassa iloa ikäihmisille tai kehitysvammaisille, lue täältä lisätietoja ja lähde vapaaehtoiseksi.

#SuomiVälittää #FinlandBryrSig

Vapaaehtoistarinoita

Lasten hyvinvoinnin puolesta

Lasten hyvinvoinnin puolesta

Tässä on Merja. Merja haluaa edistää lasten hyvinvointia ja vaikuttaa maailmaan. Siksi hän on ollut UNICEF-vapaaehtoisena jo huikeat 34 vuotta....

Lue lisää
Käsitöitä muiden auttamiseksi

Käsitöitä muiden auttamiseksi

Tässä on Marketta. Marketta lähti mukaan Marttojen vapaaehtoistoimintaan jäädessään eläkkeelle, sillä hän on aina pitänyt käsitöistä ja Martoissa yhdistyy hänen...

Lue lisää