Vapaaehtoisena kahden kulttuurin perheiden hyvinvoinnin edistämiseksi

Tässä on Hope. Hope lähti mukaan Familian vapaaehtoistyöhön, koska hän halusi tukea ja edistää kahden kulttuurin perheiden, erityisesti lapsiperheiden, hyvinvointia.

Vapaaehtoisena Familiassa Hope on ohjannut Duo Äiti & vauva vertaisryhmää ja osallistunut vertaisena tuetulle perhelomalle. Vertaisena Hope tukee muita kahden kulttuurin äitejä ja luo heille turvallisen tilan, missä jakaa kokemuksia. Olemme vuonna 2021 tavoittaneet yli 130 kahden kulttuurin perheen jäsentä vertaistoiminnassamme.

Vapaaehtoisten muodostama verkko ei aina ole näkyvä, sillä se on solmittu aineettomasta välittämisestä ja inhimillisyydestä. Tämä verkko kannattelee kaikkein heikoimmassa asemassa olevia mutta myös meitä muita – kukaan meistä ei halua elää maailmassa, josta voi pudota läpi.

Vapaaehtoisten työtä tarvitaan: kahden kulttuurin perheet kaipaavat tiloja, missä jakaa kokemuksiaan ja tuntea olonsa tervetulleeksi Suomeen. Vapaaehtoisemme ovat mukana luomassa näitä tiloja.

Kiitos Hopelle ja muille 30:lle vapaaehtoisellemme! Jos haluat olla mukana edistämässä kahden kulttuurin perheiden hyvinvointia, lähde mukaan vapaaehtoiseksi!


Pääset mukaan vapaaehtoiseksi osoitteessa www.familiary.fi/vapaaehtoiseksi

#SuomiVälittää #FinlandBryrSig


Vapaaehtoistarinoita

Lasten hyvinvoinnin puolesta

Lasten hyvinvoinnin puolesta

Tässä on Merja. Merja haluaa edistää lasten hyvinvointia ja vaikuttaa maailmaan. Siksi hän on ollut UNICEF-vapaaehtoisena jo huikeat 34 vuotta....

Lue lisää
Käsitöitä muiden auttamiseksi

Käsitöitä muiden auttamiseksi

Tässä on Marketta. Marketta lähti mukaan Marttojen vapaaehtoistoimintaan jäädessään eläkkeelle, sillä hän on aina pitänyt käsitöistä ja Martoissa yhdistyy hänen...

Lue lisää