Ystäviä ja uusia elämyksiä Partiosta

Tässä on Antti. Hän haluaa olla varmistamassa, että nuorilla on mahdollisuus saada samanlaisia kokemuksia partiossa, joita hän on itse nuorena partiolaisena saanut. Antti on viimeisen vuoden ajan ollut Suomen Partiolaisten vapaaehtoisena tekemässä ensi kesän Kajo-suurleiriä, joka tarjoaa jopa 15 000 osallistujalle mahdollisuuden päästä nauttimaan ystävistä ja uusista elämyksistä. Leirillä Antti vastaa leirin peruspalveluista yhdessä pestiparinsa kanssa.

Vapaaehtoisten muodostama verkko ei aina ole näkyvä, sillä se on solmittu aineettomasta välittämisestä ja inhimillisyydestä. Tämä verkko kannattelee kaikkein heikoimmassa asemassa olevia mutta myös meitä muita – kukaan meistä ei halua elää maailmassa, josta voi pudota läpi.

Vapaaehtoisten työtä tarvitaan: Partion vapaaehtoisten ansiosta kymmenet tuhannet lapset ja nuoret saavat turvallisen paikan harrastaa: ympäri Suomea kokoontuu 5000 partioryhmää joka viikko ja vuosittain järjestetään yli 13 000 retkeä, leiriä, vaellusta ja purjehdusta.

Kiitos Antille ja 25 000:lle muulle Partion vapaaehtoiselle! Jos haluat olla mukana tarjoamassa merkityksellisen harrastuksen lapsille ja nuorille, lähde mukaan vapaaehtoiseksi!

Lisätietoa

#SuomiVälittää #FinlandBryrSig #PartioScout

Vapaaehtoistarinoita

Lasten hyvinvoinnin puolesta

Lasten hyvinvoinnin puolesta

Tässä on Merja. Merja haluaa edistää lasten hyvinvointia ja vaikuttaa maailmaan. Siksi hän on ollut UNICEF-vapaaehtoisena jo huikeat 34 vuotta....

Lue lisää
Käsitöitä muiden auttamiseksi

Käsitöitä muiden auttamiseksi

Tässä on Marketta. Marketta lähti mukaan Marttojen vapaaehtoistoimintaan jäädessään eläkkeelle, sillä hän on aina pitänyt käsitöistä ja Martoissa yhdistyy hänen...

Lue lisää